Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Εκμυστηρεύσεις Επί τέλους - προχωρούμε!

Εκμυστηρεύσεις | Δημοσίευση: 19-12-2014 10:57


Με μεγάλη μας χαρά και ανακούφιση σας πληροφορούμε ότι λύθηκε το πρόβλημα του τρόπου διάθεσης του ψηφιακού περιοδικού Μάσκα του Τζίμμυ Κορίνη και των βιβλίων του Τζίμμυ Κορίνη και ότι τώρα μπορείτε να ‘κατεβάζετε’ όλα αυτά που τόσον καιρό προβάλουμε από την Ιστοσελίδα μας. Όπως θα διαβάσετε λεπτομερέστερα στο τμήμα «Πωλήσεις», διαλέγετε τι θέλετε να ‘κατεβάσετε’, ακολουθείτε την περιγραφόμενη διαδικασία και – γίνεται δικό σας με τις ευλογίες και τις ευχαριστίες μας.


Θα έχετε προσέξει, επίσης, οι παλιότεροι χρήστες, ότι αλλάξαμε τον τίτλο του περιοδικού μας από Detective Story σε ΜΑΣΚΑ του Τζίμμυ Κορίνη, όπως θα έπρεπε να είναι από την πρώτη στιγμή, κι αυτό γιατί ξεκαθαρίστηκαν ορισμένα νομικά ζητήματα που, ενδεχομένως, θα δημιουργούσαν προβλήματα.

 

Περιμένουμε την έμπρακτη απόδειξη της αγάπη σας, τα σχόλιά σας, τους επαίνους σας, τα παράπονά σας με λίγα λόγια, όλα αυτά που συνοδεύουν την οποιαδήποτε έκδοση, πόσο μάλλον την δική μας!

 

Τζ. Κορίνης Video: Συνέντευξη του Τζίμμυ Κορίνη
Οι "27 της Ευρώπης" ερευνούν γιατί μας γοητεύουν τόσο οι ιστορίες για τα εγκλήματα και [...] μιλούν με κάποιες από τις σημαντικότερες μορφές του χώρου στην Ελλάδα, όπως ο Τζίμμυ Κορίνης, που ήταν επί σειρά ετών η "ψυχή" του θρυλικού περιοδικού "Η Μάσκα".