Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Τεύχος Νο 3

Τεύχος Νο 3

Σελίδες:164

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ... «ΜΑΣΚΑ»!  Εκμυστηρεύσεις του Τζίμμυ Κορίνη για τα θέματα του τεύχους, για τους συγγραφείς και για πολλά άλλα! 

Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ: Περιεκτική ανάλυση του τι εστί ιδιωτικός ντετέκτιβ, πώς γεννήθηκε και πώς… μεγάλωσε και πώς έφτασε να κατακτήσει τον χώρο του αστυνομικού αναγνώσματος .

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΒΟΗΜΙΑ: Μια από τις πρώτες  περιπέτειες, του πρώτου ιδιωτικού ντετέκτιβ, που δεν ήταν άλλος από τον Σέρλοκ Χολμς.

ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΛΙΖΙ ΝΤΕΛ: Περιπέτεια του Ρέις Γουίλιαμς, του πρώτου σκληροτράχηλου ιδιωτικού ντετέκτιβ.

ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ… ΦΟΝΟΣ! Περιπέτεια του Νταν Τέρνερ, του επονομαζόμενου ‘Σέρλοκ Χολμς του Χόλιγουντ’, του πρώτου ιδιωτικού ντετέκτιβ που συνδύασε την σκληράδα με το πνεύμα κι έγινε ο εφιάλτης των αστέρων της κινηματογραφούπολης .

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΦΕ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ: Περιπέτεια του ιδιωτικού ντετέκτιβ Κάρμαντι, ενός ντετέκτιβ που πάνω του πειραματίστηκε ο Ρέιμοντ Τσάντλερ, προκειμένου να καταλήξει στον Φίλιπ Μάρλοου.

Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΒΑΝΑ:  Χαρακτηριστική περιπέτεια του Σάϊμον Τέμπλαρ, του ανεπανάληπτου ‘ήρωα’ που άκουγε στο παρατσούκλι…’Άγιος’!  Επίσης –   Η ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΤΖΟΝΙ ΚΟΥΠΕΡ, και «ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ…» , δυο διηγήματα με απρόοπτο τέλος από τους Ρίτσαρντ Κουόρι και Τζο Γκρέτζενμπακ, το καθιερωμένο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ,  το διασκεδαστικό ‘αστυνομικό’ καρτούν Οι περιπέτειες του ΜΑΪΚ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ και  ‘παλιομοδίτικες’ γελοιογραφίες.