Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Τεύχος Νο 4

Τεύχος Νο 4

Σελίδες:168

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ... «ΜΑΣΚΑ»!  Εκμυστηρεύσεις κι αναμνήσεις του Τζίμμυ Κορίνη μαζί με σχόλια για το περιεχόμενο του 4ου τεύχους.

ΣΠΙΡΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΙΡΑ: Ένα κατατοπιστικό σημείωμα για τις ρίζες του αναγνώσματος που έχουμε μάθει να γνωρίζουμε ως γουέστερν.

ΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΟΥ: Περιπέτεια του Γουόλτ Σλέιντ που, ως δήθεν εκτός νόμου Ελ Χαλκόν – το Γεράκι – έσπερνε τον τρόμο στις τάξεις των άλλων ανόμων και ως Ρέϊντζερ του Τέξας τους έστρωνε στο κυνήγι και τους έστελνε στη φυλακή ή στον άλλο κόσμο. 

ΑΣΧΗΜΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΠΕΪΝΤΕΝΤ ΠΟΣΤ: Ο Σερίφης Μπλου Στιλ – το Γαλάζιο Ατσάλι – και ο βοηθός του Σόρτι ‘Κοντούλης’ Γουότς τα βάζουν με αδίστακτους απατεώνες και αποδεικνύουν για μια ακόμα φορά ποιος κάνει κουμάντο στην άγρια περιοχή της Αριζόνα Τεριτόρι.

Ο ΖΟΡΟ ΜΑΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ: Όπου ο υποτιθέμενος ‘μαλθακός’ νεαρός ιντάλγκο Ντον Ντιέγκο Βέγκα, με την άλλη του υπόσταση, του Μασκοφόρου Καβαλάρη Ζορό,  βγαίνει νυχτερινή παγανιά με στόχο τους ασυνείδητους ανθρώπους που εκμεταλλεύονται τους δουλοπάροικους της περιοχής της Ρέινα ντε λος Άντζελες προκειμένου να γεμίσουν το πουγγί τους.

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΒΑΔΙΩΝ: Μια από τις πολλές σύντομες περιπέτειες με ήρωα τον νεαρό ανιχνευτή Μπάφαλο Μπίλι Μπέιτς. Επίσης - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και «παλιομοδίτικες» γελοιογραφίες με θέμα το «γουέστ».