Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Τεύχος Νο 5

Τεύχος Νο 5

Σελίδες:164

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ... «ΜΑΣΚΑ»!  Εκμυστηρεύσεις και σχόλια του Τζίμμυ Κορίνη για τα θέματα του τεύχους και τους δημιουργούς τους.

PULP MAGAZINES: ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ: Ξενάγηση στον χώρο των περιοδικών όπου ζωντάνεψαν οι ήρωες του αστυνομικού αναγνώσματος και των γουέστερν.

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΑΪΑΜΙ ΜΠΙΤΣ: Περιπέτεια του ιδιωτικού ντετέκτιβ Μάικ Σέιν, ενός από τους πιο πετυχημένους στον χώρο του αστυνομικού αναγνώσματος.

ΑΣΧΗΜΑ ΜΠΛΕΞΙΜΑΤΑ! Περιπέτεια του Σελ Σκοτ, του «θεότρελου» ιδιωτικού ντετέκτιβ που πάτησε στα χνάρια του Νταν Τέρνερ και σημείωσε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΑΚΡΟΒΑΤΙΔΑΣ: Περιπέτεια του διασημότερου, μετά τον Σέρλοκ Χολμς, εγκεφαλικού και πολύ αποτελεσματικού - αλλά πάντοτε «ερασιτέχνη» -  ντετέκτιβ Έλερι Κουίν.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΟΒΟΣ: Ένα από τα πρώτα διηγήματα του Τζον Ντ. Μακντόναλντ που χαρακτηρίστηκε ως ο «τελευταίος γίγαντας» της αστυνομικής λογοτεχνίας.

 ♣ ΑΤΥΧΗΜΑ ΡΟΥΤΙΝΑΣ: Ένα από τα καλύτερα διηγήματα του Ίβαν Χάντερ που  γεννήθηκε Σαλβατόρε Λομπίνο και έγινε πασίγνωστος ως Εντ Μακ Μπέιν.

Η ΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΑΣΤΟΧΗΣΕ: Διήγημα με απρόοπτο τέλος και, τέλος, ακόμα ένα ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ καιτο καρτούν Οι περιπέτειες του ΜΑΪΚ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ.