Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Τεύχος Νο 6

Τεύχος Νο 6

Σελίδες:174

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ... «ΜΑΣΚΑ»!  Εκμυστηρεύσεις και σχόλια του Τζ. Κορίνη γύρω από το περιεχόμενο του τεύχους, για όλα.

POLICE PROCEDURAL: ΤΟ ‘ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ’ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ: Κατατοπιστικό άρθρο για το πώς δημιουργήθηκε η βάση για αμέτρητα μυθιστορήματα, κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές και από ποιούς.

♣  ‘Λ’ ΟΠΩΣ ‘ΛΗΣΤΕΙΑ’: Ένα διήγημα του Λόρενς Τριτ, του φερόμενου ως ‘πατέρα’ του police procedural και δημιουργού του απόλυτου ‘αστυνομικού’ ανα-γνώσματος.   ♣ ΝΕΚΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ: Μια νουβέλλα του Εντ Μακμπέιν, του συγγραφέα που πήρε το police proce-dural από τα σπάργανα και το έκανε σωστό γίγαντα! 

Ο ΜΕΓΚΡΕ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΒΑΘΙΑ: Διήγημα του γαλλικού φαινόμενου Ζορζ Σιμενόν, δημιουργού ενός άλλου είδους police procedural και του διάσημου Επιθεωρητή Μεγκρέ

ΚΑΙ ΟΜΩΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ: Ακόμα ένα police procedural από τον συγγραφέα Τζόναθαν Κρέιγκ, ενός από τους σχετικά πετυχημένους μιμητές του Λόρενς Τριτ. 

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΠΑΡΤΙ: Ένα σύντομο ελληνικό police procedural, όπως το αντιλήφθηκε ο δικός μας Τζίμμυ Κορίνης πολλά, μα πολλά χρόνια πριν. 

Επίσης – το καθιερωμένο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ για να δοκιμάσετε το ‘ντετεκτιβικό’ σας δαιμόνιο και το τελευταίο (δυστυχώς) διασκεδαστικό ‘αστυνομικό’ καρτούν  Οι περιπέτειες του ΜΑΪΚ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ.