Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΙΑΣΩΝΑ

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΙΑΣΩΝΑ

Σελίδες: 147 (Επιστημονική Φαντασία)

Ο Ιάσων Χάρτγουελ έχει ένα όνειρο – να δει ειρήνη και δικαιοσύνη πάνω στη γη.  Επίσης, έχει κι ένα σχέδιο πώς θα το καταφέρει, αλλά ξέρει ότι είναι ανεφάρμοστο χωρίς κάποια βοήθεια από ένα ανώτερο ον. Και τα ανώτερα όντα ανήκουν στα παραμύθια.

    Ένα βράδυ, ύστερα από μια σύντομη συνάντηση με τον καθηγητή Πάρκερ, τον αγαπημένο του μέντορα και καθηγητή του Πανεπιστήμιο, που τον συμβούλεψε να πάψει να κυνηγάει το όνειρό του να αλλάξει τον κόσμο, «οντότητες», όπως αυτοαποκαλούνται, από έναν πολύ ανεπτυγμένο κόσμο του διαστήματος, επικοινωνούν μαζί του. Έχουν διαβάσει το βιβλίο που γράφει στον υπολογιστή του κι έχουν εντυπωσιαστεί από τις συνετές σκέψεις του.

    Ο Ιάσωνας διστάζει να πιστέψει ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο μέχρις ότου μεταφέρεται σε έναν απίστευτα προηγμένο διαστημικό σταθμό και του προσφέρονται τα μέσα που χρειάζεται για να επιφέρει την αλλαγή που ονειρεύεται.  Καταφέρνοντας μια σειρά αναίμακτα στρατηγικά πλήγματα που αχρηστεύουν τις ανθρώπινες πολεμικές μηχανές, γονατίζει τις «σκοτεινές δυνάμεις» και αναγκάζει τον ΟΗΕ να εκτελέσει όλες τις αποφάσεις που λιμνάζουν στα αρχεία του και να λύσει έτσι προβλήματα που δημιουργούν χάος σε ολόκληρο τον κόσμο.