Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Τύπος: Παρουσίαση Βιβλίου: Η ώρα του Φοίνικα του Τζ. Κορίνη [5/11/14]

Τύπος | Δημοσίευση: 23-10-2014 20:11


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΝΙΑΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ, οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ και το Βιβλιοπωλείο BOOKSHOP σας προσκαλούν την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014, ώρα 19:00, στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Τζίμμυ Κορίνη Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ.


Με συντονιστή της συζήτησης τον Οικονομολόγο και φανατικό «Μασκόφιλο» Γιώργο Κωστούλα, θα μιλήσουν για το βιβλίο και τον Τζίμμυ Κορίνη η συγγραφέας Ελένη Σαραντίτη, ο επίτιμος Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς και επίτιμος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, Βασίλης Bενέτης και η δημοσιογράφος Τζόρτζια Κοντράρου.

θα προλογίσει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μανιατών Νοτίων Προαστίων Δημήτρης Δαβάκης. Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει ο Λάκης Κομνηνός ενώ ο έτερος φανατικός «Μασκόφιλος» Βασίλης Κωνσταντινίδης θα τραγουδήσει τις μεγάλες επιτυχίες των IDOLS.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Ιωνία, Λεωφόρος Καραμανλή 18, Βούλα (δίπλα στο Δημαρχείο). Video: Συνέντευξη του Τζίμμυ Κορίνη
Οι "27 της Ευρώπης" ερευνούν γιατί μας γοητεύουν τόσο οι ιστορίες για τα εγκλήματα και [...] μιλούν με κάποιες από τις σημαντικότερες μορφές του χώρου στην Ελλάδα, όπως ο Τζίμμυ Κορίνης, που ήταν επί σειρά ετών η "ψυχή" του θρυλικού περιοδικού "Η Μάσκα".