Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Τύπος: Συνέντευξη του Τζ. Κορίνη για την εκπομπή της ΝΕΡΙΤ «Τα στέκια», στο βιβλιοπωλείο Poems ‘n’ Crimes

Τύπος | Δημοσίευση: 21-04-2015 16:08


O γνωστός συγγραφέας Ίκαρος Μπαμπασάκης παίρνει συνέντευξη από τον Τζίμμυ Κορίνη για την εκπομπή της ΝΕΡΙΤ «Τα στέκια». Αφορμή για την εν λόγω συνέντευξη ήταν η «Λέσχη Φίλων τη Μάσκας» δεδομένου ότι η συγκεκριμένη εκπομπή ασχολείται με τα διάφορα «στέκια» - λογοτεχνικά και άλλα - και δόθηκε η ευκαιρία τον Τζ. Κορίνη να σκαλίσει τον ατέλειωτο κατάλογο των αναμνήσεων που κουβαλάει μαζί του από την «χρυσή εποχή» των περιοδικού. 


Αυτό (τα πολλά και ενδιαφέροντα που είπε) στάθηκε αφορμή για να αποφασιστεί ότι πρέπει να γίνει μια εκπομπή ειδικά αφιερωμένη στη «Μάσκα», όπου θα ακουστούν πολλές και διάφορες ανέκδοτες ιστορίες. Με τη ευκαιρία, έγινε αναφορά και στο 12ο βιβλίο του Τζίμμυ Κορίνη που θα κυκλοφορήσει στο τέλος Μαίου, με παρουσίαση στις 10 Ιουνίου, ενώ στις 11 Ιουνίου θα γίνει μεγάλη και ανοικτή συζήτηση για το αστυνομικό μυθιστόρημα – πάντοτε στον χώρο του εκδοτικού οίκου Γαβριηλίδη. Video: Συνέντευξη του Τζίμμυ Κορίνη
Οι "27 της Ευρώπης" ερευνούν γιατί μας γοητεύουν τόσο οι ιστορίες για τα εγκλήματα και [...] μιλούν με κάποιες από τις σημαντικότερες μορφές του χώρου στην Ελλάδα, όπως ο Τζίμμυ Κορίνης, που ήταν επί σειρά ετών η "ψυχή" του θρυλικού περιοδικού "Η Μάσκα".