Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Τύπος: Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Τζίμμυ Κορίνη

Τύπος | Δημοσίευση: 17-11-2015 15:44


Γλώσσα συνημμένου: Ελληνικά Τύπος: Αρχείο PDF Αφίσα εκδήλωσης
Ενημέρωση: 17-11-2015 15:47 - Μέγεθος: 379.73 KB


Κατόπιν απαιτήσεως φίλων αναγνωστών, που δεν πρόλαβαν να έρθουν στην πρώτη παρουσίαση, οι συντοπίτες Βουλιώτες του Τζίμμυ Κορίνη ανέλαβαν την πρωτοβουλία και διοργάνωσαν δεύτερη παρουσίαση του εν λόγω βιβλίου στον ιδανικό χώρο του θεάτρου Ιωνία, που στεγάζεται πλάι στο Δημαρχείο της Βούλας, την Παρασκευή 20/11 και ώρα 7 μ.μ. ενώ όλος ο τοπικός τύπος αφιέρωσε άρθρα στην εν λόγω εκδήλωση.


Συντονιστής της παρουσιάσεως θα είναι ο συγγραφέας Γιώργος Κωστούλας, ενώ για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Βασίλης Βενέτης, επίτιμος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς και Διδάκτωρ του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, η δημοσιογράφος Τζόρτζια Κοντράρου, ο συγγραφέας Γρηγόρης Αζαριάδης και ο δημοσιογράφος Πάνος Γιαννάκαινας. Θα προλογίσει ο Πρόεδρος της Ενώσεως Μανιατών Νοτίων Προαστίων Δημήτρης Δαβάκης που πρωτοστάτησε στην διοργάνωση της παρουσιάσεως. Video: Συνέντευξη του Τζίμμυ Κορίνη
Οι "27 της Ευρώπης" ερευνούν γιατί μας γοητεύουν τόσο οι ιστορίες για τα εγκλήματα και [...] μιλούν με κάποιες από τις σημαντικότερες μορφές του χώρου στην Ελλάδα, όπως ο Τζίμμυ Κορίνης, που ήταν επί σειρά ετών η "ψυχή" του θρυλικού περιοδικού "Η Μάσκα".