Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Τύπος: Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Τζίμμυ Κορίνη [8/12/16]

Τύπος | Δημοσίευση: 24-11-2016 12:00


Γλώσσα συνημμένου: Ελληνικά Τύπος: Αρχείο PDF Πρόσκληση παρουσίασης βιβλίου
Ενημέρωση: 24-11-2016 12:00 - Μέγεθος: 781.09 KB


Ο Τζίμμυ Κορίνης παρουσιάζει το νέο αστυνομικό του μυθιστόρημα με τίτλο ΙΝΤΡΙΓΚΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ στον πολυχώρο BOOKS PLUS / Art & Coffee την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 7.30 μ.μ.


Ο πολυχώρος BOOKS PLUS / Art & Coffee και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου αστυνομικού μυθιστορήματος του Τζίμμυ Κορίνη ΙΝΤΡΙΓΚΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016, στις 7.30 μ.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Πανεπιστημίου 37, Αθήνα).

 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η δημοσιογράφος Τζώρτζια Κοντράρου, ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Νίνος Μικελίδης και ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.


13ο και… τυχερό;

 

ΙΝΤΡΙΓΚΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ

 

Για όσους αναζητούν κάτι διαφορετικό, για όσους δεν έχουν απολαύσει την γοητεία της αμερικάνικης σχολής, του hardboiled αναγνώσματος, της σχολής που γέννησε, διαμόρφωσε κι επέβαλλε το λεγόμενο «αστυνομικό μυθιστόρημα» σ΄ ολόκληρο τον κόσμο, ακόμα ένα βιβλίο από τον άνθρωπο που αφιέρωσε ολόκληρη την ζωή του στην υπηρεσία του "καθαρόαιμου" είδους μέσα από τη «Μάσκα», το «Μυστήριο» και άλλα αγαπημένα περιοδικά.

 

Τζίμμυς Κορίνης Video: Συνέντευξη του Τζίμμυ Κορίνη
Οι "27 της Ευρώπης" ερευνούν γιατί μας γοητεύουν τόσο οι ιστορίες για τα εγκλήματα και [...] μιλούν με κάποιες από τις σημαντικότερες μορφές του χώρου στην Ελλάδα, όπως ο Τζίμμυ Κορίνης, που ήταν επί σειρά ετών η "ψυχή" του θρυλικού περιοδικού "Η Μάσκα".